Om oss

Velkommen til denne siden som introduserer deg for de aller morsomste nettstedene i dagens kybernetiske virkelighet. Denne siden er ment å oppsummere noen av de morsomste nettstedene, hvorfor de fremstår som spesielt gode og hva slags publikum de forskjellige sidene passer til. Det er også en bedømmelse av hvor grovkornet humoren er, som jo også er en viktig del av avklaringen når det gjelder å finne ut om en side passer for deg. Det som er smakløst for noen er hysterisk morsomt for andre.

Det som er litt synd er at det er ganske få norske og norskspråklige nettsider som gjør seg gjeldende når man snakker om de aller morsomste stedene å besøke. Selv mange av de norske nettstedene som satser på humor tilbyr gjerne de samme engelskspråklige videoene, sammen med oversatte vitser og memer. Det er nesten litt trist at det er såpass lite fantasi og kreativitet i de norske miljøene som skal få nordmenn til å le på nett. På den annen side skjønner jo så å si alle i Norge engelsk ganske godt, og særlig i den oppvoksende generasjonen, så det er kanskje ikke noe stort problem.

I tillegg til at dette nettstedet handler om morsomme sider på nettet, får du også litt informasjon om hvordan du kan få det gøy ved å spille på kasino på nett og mobil. Det finnes så mange tilbud der ute at det ikke er lett å finne frem i jungelen av spill og spillesteder, men denne konkurransen kommer deg også til gode i form av rikt utvalg og store bonuser.