Latterkula – den beste norske?

Latterkula er en av de få sidene i Norge som dyrker humor. Av en eller annen grunn finnes det utrolig mange blogger og nettsider om mote, interiør og reality-TV i Norge, men veldig lite som går på simpelthen å ha det morsomt, vitse og le. For det meste er nordmenn henvist til å le av engelskspråklige sider, men Latterkula er et svært hederlig unntak. Nå skal det sies at Latterkula nok er del av et internasjonalt foretak og mye av innholdet også er på andre språk, men det er i hvert fall sånn at hovedspråket for sidene er norsk.

På Latterkula finner du både morsomme videoer, animasjoner og bilder, i tillegg til en hel masse vitser på deres egen vitseside. En av de kuleste nye greiene på Latterkula er at de nettopp har fått en bildegenerator. Det betyr at du kan velge ut et morsomt bilde å få inn den teksten du selv vil ha.

Det er imidlertid også en del kjente 2791359514_5c74205e80_znettsider du kan besøke som tar opp kampen med Latterkula om å være det morsomste nettstedet i Norge. Artige, for eksempel, er kjent for å ha det største utvalget av morsomme, rare og spesielle bilder, med hyppige oppdateringer. Nyttige.net, som egentlig ikke høres ut som det er noe særlig morsomt i det hele tatt, har faktisk en stor humorseksjon med mange kule bilder og annet snacks.

Sist men ikke minst må vi ikke glemme de mange morsomme tegneseriene, som gjerne samles på nettsidene til de største avisene. Seriesiden til VG heter for eksempel Helt Normalt, men det er jo mye der som på ingen måte er normalt men heller bare pussig, sært og vittig. Den beste samlesiden for morsomme tegneserier i Norge er nok likevel siden til Dagbladet, der du finner både Pondus, Nemi, Kongen og mange av de andre som får de fleste til å le.

This entry was posted on Wednesday, March 30th, 2016 at 08:02 and is filed under Humor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.