eBaum’s World – der det smakløse gir deg latterkrampe

eBaum’s World er nettstedet der eBaum, eller Erik Bauman som han egentlig heter, gir deg de morsomste videoene på hele internett. Som du sikker vet, finnes det nå millioner om ikke milliarder av videoer der ute på nettet, enten det er på You Tube eller Facebook og andre sosiale media. Mange er litt morsomme, men det er noen som er vi82286484rkelig morsomme, og Bauman har gjort det til sitt livsverk å finne og samle alle disse på en eneste nettside som altså er eBaum’s World.

Historien til Bauman er i seg selv interessant, han var ikke noe annet enn en vanlig student som likte å se på morsomme videoer og startet opp et enkelt nettsted der han samlet de han likte best. Over tid endte det med at han fikk så mye trafikk til sidene sine at han sluttet på skolen og begynte med dette på heltid, og i dag har han utrolig nok over 70 ansatte til å hjelpe seg med jobben som en slags “kurator” av alt som er teit, harry, smakløst og lattervekkende på nettet.

Dette er ikke et nettsted for de som er humorsnobber eller lett kan føle seg støtt, det er mye rart og til tider også ekkelt som dukker opp hos eBaum. Men likevel så er det først og fremst morsomt, og det er det som gjør at flere millioner mennesker legger turen innom der jevnlig. Heldigvis er videoene på dette nettstedet kategorisert, så man i hvert fall delvis vet hva man går til. Dersom du er på jobb, se opp for forkortelsen NSFW, som betyr Not Safe for Work eller altså at dette er materiale du nok helst ikke vil at kollegene dine eller sjefen på jobben skal vite at du ser på. Ja, med mindre sjefen selv er en fan av eBaum’s World.

This entry was posted on Saturday, April 2nd, 2016 at 08:15 and is filed under Humor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.