Cliff Yablonski hater deg

Den kanskje morsomste av alle nettfenomener er uheldigvis en side som ikke lenger oppdateres. På sidene til den fiktive karakteren Cliff Yablonsk, en sint og tildels hatsk gammel mann, finner du en surrealistisk blanding bilder av rare folk overlesset med mannens fordømmende kommentarer. Disse sidene var (og er) del av nettstedet Something Awful, som for noen år siden var blant de mest originale og kreative på humor i hele verden. Karakteren Cliff Yablonski, med sine sære vaner og tanker kombinert med hudflettende kommentarer til bildene som han hevdet at folk hadde sendt ham, var det aller beste med hele siden.

La det bare være sagt med en gangIt's_so_funny! at Cliff Yablonski ikke egner seg for de som ikke liker lytehumor eller andre ting som kan fremstå som støtende. Tvert i mot var han kjent nettopp for sine utsøkte formuleringer rundt andre menneskers lyter, overvekt, påkledning og positur. Forholdsvis lite var kjent om mannen selv, bortsett fra at han var en sint gammel mann som kjørte Chrysler og likte å se Law & Order. Han hadde også en yngre, dyslektisk kompanjong som fra tid til annen tok over nettsidene på mystisk vis.

Det var tilsynelatende ingen begrensninger på Cliff Yablonskis hat og sinne, alle fikk unngjelde. Det gjaldt for eksempel også barn og unge, som regelmessig fikk gjennomgå på grunn av utseende, antrekk eller oppførsel. Foreldrene til et barn med særlig uheldig utseende fikk tilsendt en CD med Barry White for å komme i stemning til å prøve på nytt, og ble bedt om å sterilisere ungen av frykt for at den kunne komme til å parre seg med villsvin. Veldig drøyt, men til tider også veldig, veldig morsomt.

Ingen vet helt hva som skjedde med Cliff Yablonski, men en gang rundt 2010 sluttet oppdateringene å komme. Heldigvis for alle som liker å le finnes det fortsatt nesten 300 sider proppet fulle med bilder og kommentarer på Cliff sine sider på Something Awful.

This entry was posted on Friday, April 1st, 2016 at 08:15 and is filed under Humor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.