BuzzFeed – nyheter, søte dyr og oppskrifter

BuzzFeed har samlet alt et populærkulturelt hjerte kan begjære. Her kan du holde deg oppdatert på kjendiser, lese siste nytt, se populære videoer, finne gøyale oppskrifter og boltre deg i et hav av morsomme quizer.

Den amerikanske nettsiden har på kort tid blitt ekstremt populær, og hver eneste måned har siden mer enn 40 millioner besøkende. Det er den unike blandingen av nyheter, underholdningsnyheter, sladder, bilder av søte dyr og humor som har sørget for BuzzFeed sin enorme suksess. Mange har spådd at det er nettopp denne blandingen av humor og alvor som er framtidens måte å presentere nyheter på.

Selv om BuzzFeed den siste tiden har hatt fokus på seriøse nyheter, økonomi og politikk, er siden fortsatt et paradis for katteelskere som aldri får nok av søte, morsomme og rare katter. Alle som elsker mat og som er glad i å lage mat har helt sikkert vært en tur, eller to, innom BuzzFeeds matside. Her finner du enkle, morsomme oppskrifter for alle ganer i alle vanskelighetsgrader. Her det timevis med inspirasjon for matelskere og hobbykokker.

Med tusenvis av forskjellige quizer, lar BuzzFeed deg teste kunnskapen din innenfor alle tenkelige og utenkelige områder, og gir deg svar på spørsmål som: «Hvilket IKEA møbel er du?» og «Hva slags sandwich er du?».

This entry was posted on Monday, February 5th, 2018 at 07:03 and is filed under Humor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.